Kesä 2020!

 Syyskuu on nyt alkanut, eli kesä 2020 on ohi☹️

Listaan tähän kesän parhaita muistoja ja kuvia!


Kesäloman alku: Kouluvuosi oli aika rankka, ja olin odottanut innolla kesälomaa. Muutama kyynel siinä vierähti, kun kuuntelimme ysien lähtöpuheen ja tajusimme, että me olisimme seuraavana vuonna ne, jotka puhuvat lähtiessään peruskoulusta. Halit ja onnittelut vaihdettiin kavereiden kanssa, jonka jälkeen lähdimme perheen kesken jäätelölle. 

Piknik ja lentopallo: Alkukesästä kävimme kavereiden kanssa paljon pelaamassa biitsiä. Yleensä vietimme yhdessä melkein koko päivän, niin eväitä oli ihan parasta ottaa mukaan ja syödä niitä yhdessä. Kävimme myös monta kertaa piknikillä ilman palloa:) 

PowerPark ja Tuuri: Kesän alussa kävin yhden kaverin ja hänen perheensä kanssa PowerParkissa. Lähdimme aikaisin aamulla, vietimme päivän laitteissa, ja yövyimme Tuurissa. Seuraavana päivänä kävimme shoppailemassa, jonka jälkeen lähdimme kotiin. Yksi kesän parhaista viikonlopuista!

Mökkeily: Mökkeilimme koko kesän (tai koko vuoden itseasiassa...) Mökkeily oli kivaa, koska sai ottaa aurinkoa ja chillata. MUTTA jos siellä joutui olemaan kaksi viikkoa, ulkohuussi, huono netti, epäterveellinen ruoka ja se, ettei pääse liikkumaan, alkoi tympiä. Eli liika on liikaa...

Maraton: Ei, en juossut sitä (vielä) Kävelimme loppukesästä ystäväni kanssa42,9km. Elämäni pisimmät 11 tuntia😂 Jalkoihin sattui ja päätä särki, mutta tulipahan tehtyä! Muutamaan päivään en pystynyt kävelemään kunnolla, mutta olen silti iloinen että teimmme sen. Ensi kesänä uudestaan!!

Rippikoulu: Olin odottanut rippileiriä koko vuoden ja vihdoin pääsin sinne. Konfirmaatio on muutaman viikon päästä, niin kirjoitan sitten tarkemmin. 



Listasin tähän vain "suuria asioita" vaikka pienetkin jutut ovat tehneet kesästä kesän; sain nukkua pitkään ja valvoa kavereiden kanssa myöhään, soudella auringonlaskussa täydessä hiljaisuudessa, nähdä ja viettää aikaa kavereiden kanssa, ja ennenkaikkea olla onnellinen ja nauraa typerillekin jutuille, koska kesällä on aikaa eikä velvollisuuksia! Vaikka korona rajoitti kesän tekemisiä, oli silti hauskaa viettää kesää ilman matkoja tai muita erikoisuuksia. 

Kesässä parasta on vapaus, ystävät, ilo, lämpö ja nukkuminen!                                                                    

Milla💕




Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kana-makaronisalaatti

Täydellinen dalgona-kahvi