Aprillia, aprillia, syö silliä, juo kuravettä päälle!

"Kunnon aprillipilat ovat kekseliäitä ja huolella suunniteltuja — eli parhaimmillaan suoranaista taidetta!" 

Kokosin tähän muutaman hauskan (ainakin tekijän mielestä) ja helpon aprillipilan, jotka vaativat pientä alkuvalmistelua.
HUOM! Osasta saattaa koitua sotkua! 
PS. omalla vastuulla😉


Dominokeksi-pila:

Avaa Dominokeksi ja kaavi sisus pois. Täytä keksi valkoisella hammastahnalla ja sulje se mahdollisimman saman näköiseksi. Voit avata keksipaketin pohjapuolelta, ja liimata sen sitten kiinni. Keksipaketti näyttää avaamattomalta. 
Voit myös esimerkiksi ripotella Dominokeksin omaan täytteeseen suolaa. Avaa keksi, ripottele reilusti suolaa, lämmitä keksiä mikrossa (sisus pehmenee), lisää täytteeseen muutama tippa vettä (keksi tarttuu paremmin), jähmetä jääkaapisa ja anna uhrille!!

Rikkinäinen vessanpönttö/tuoli/sänky...

Laita makaronia tai raesokeria esim. vessanpöntön kannen alle. Kun paino lisääntyy, kuuluu rusahdus kun makaronit menevät rikki. 

Suklaamuna...EHEI!

Näin pääsiäisen aikaan kaupasta voi ostaa pieniä, muutaman sentin kokoisia suklaamunia. Vaihda suklaan tilalle kuitenkin viinirypäle käärimällä suklaamunan kääre viinirypäleen ympärille. Laita "suklaamunat" tarjolle ja odota reaktiota!

Herkkulaatikko(ko)?

Ota tyhjä leivos-tai pizzalaatikko. Täytä se kuitenkin esim. hedelmillä. Laita laatikko tarjolle, jotta makeannälkäiset pääsevät kokemaan järkytyksen.

Viesti/soitto joltakin:

Vaihda kaverisi/perheenjäsenesi puhelimesta oma numerosi esim. äidiksi tai poliisiksi. Laita viesti tai soita, uhri säikähtää varmasti!

Rikkinäinen peili!??

Ota tavallista mustaa ohutta ompelulankaa ja kastele se. Laita lanka esim. peiliin, ikkunaan tai auton lasiin.


Tietokoneen hiiri ei toimi?

Laita tietokoneen hiiren laaserin päälle paperilappu, niin hiiri ei toimi. 

Rikkinäinen näyttö!!

Lataa puhelimeen sovellus, jolla voi "rikkoa" näytön. 
Voit myös laittaa rikki menneen näytön kuvan tietokoneen tai television taustakuvaksi. 

Elmukelmua vessanpöntössä!

Laita elmukelmua vessanpöntön kannen alle tiukasti, ettei sitä huomaa (tämä on paras suorittaa heti aamulla, ettei uhri ole niin valpas). Älä sulje kantta! Odota, että joku päättää poiketa vessaan.

Raha lattialla:

Ota kolikko ja liimaa (yms.) se lattiaan huomattavalle paikalle. Joku haluaa varmasti pitää löytämänsä rahan ja yrittää poimia sitä.

Tahmaa ovenkahvassa:

Laita rasvaa tai jotakin muuta tahmeaa ainetta ovenkahvan takapuolelle. 

Roiskuva vesi käsiä pestessä!!

Laita bidee-käsisuihkun "nappiin" läpinäkyvä hiuslenkki, kuminauha tai teippiä siten, että se painuu pohjaan. Laita suihku osoittamaan kohtaa, missä uhri todennäköisesti seisoo. Kun hanan avaa, vesi roiskuaa suihkun kautta suoraan uhrin päälle!
Voit myös laittaa esim. teippiä hanan alaosaan niin, että vesi tulee suoraan hanasta uhrin syliin!

Ilmapallo ja nasta:

Teippaa täytetty ilmapallo oven takana olevaan seinään (mieluiten lähemmäs oven saranoita, jotta ovi avautuu riittävästi ja pallo puhkeaa. Katso kohta, johon pallo osuu ovessa, ja teippaa nasta (yms. neula) oveen, Kun ovi avataan, nasta puhkaisee pallon ja yhri säikähtää kovaa pamahdusta. 

Avaimet vesilasissa, JA TÄYSI VESILASI VÄÄRINPÄIN PÖYDÄLLÄ??

Täytä tavallinen juomalasi vedellä. Tiputa uhrin kotiavaimet (yms. tärkeä esine) lasiin. Ota pala piirustuspaperia. Laita paperi lasin päälle, ja käännä sen avulla lasi nopeasti väärinpäin pöydälle. Liu`uta paperi pois pöydän ja lasin välistä. Vesi pysyy lasissa siihen asti, kunnes uhri joutuu nostamaan lasin saadakseen tavaransa takaisin. 



Hyvää aprillipäivää! Muista pilailla koko vuoden edestä!
Milla💕

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kana-makaronisalaatti

Kesä 2020!

Täydellinen dalgona-kahvi