Hiihtoloman parhaat!

 Moi! Ja toivottavasti sulla oli kiva loma! Mun hiihtoloma on nyt lomailtu, ja huomenna palaan takaisin koulun penkille💤 Voisin jatkaa lomailua vaikka kesälomaan asti!

Lomaa edeltävät viikot olivat tosi hektisiä, koska kokeita oli usea viikossa, treenasin lähes päivittäin, sekä lähes kaikki liikenevä vapaa-aika meni läksyjä tehdessä tai seuraavaan kokeeseen lukiessa. Loma siis todellakin oli tarpeen! 

Heti perjantaina menimme perheen kanssa yhdessä Espresso Houseen, josta tilasin ihanan lämpimän Caramel laten. Haimme kotiin myös Sub Waysta ruokaa, joten ruokapuoli oli kunnossa! Illalla päätin siivota loman kunniaksi huoneeni, joten siinä menikin sitten loppupäivä. Sovittelin myös kesämekkoja ja fiilistelin kesää😜


Take away kahvit loman alussa 
Viikonloppu, maanantai ja tiistai menivät kotoillessa, lähinnä nukkuessa univelkoja pois. Sain nukkua yli kymmenen tuntia joka yö, joka oli ihan parasta! Aamuisin tein erilaisia spesiaaleja aamupaloja, joita aion jakaa lähiaikoina myös tänne blogiin. Ulkoilin paljon, mikä oli ihanaa varsinkin loman alussa, koska aurinko lämmitti, lumen alta pilkotti asfaltti, sekä näin erilaisia kevään merkkejä. 

Keskiviikkona lähdimme iskän ja pikkuveljeni kanssa yhdessä laskettelemaan Purnuun. Purnu on laskettelu/hiihtokeskus, joka sijaitsee Hartolassa. Tiistai-iltana tein itselleni aamupalan autoon, jotta saisin nukkua mahdollisimman pitkään. Automatka meiltä Purnuun kesti muutaman tunnin, joten ehdin siinä hyvin hörppiä kahvia ja syödä tuorepuuroa. Kun saavuimme perille, laskettelijoita ei ollut melkein yhtään. Avoimia rinteitä oli kolme, ja kaikki olivat aika pitkiä ja suht loivia. Ostimme liput ja lähdimme laskettelemaan. Laskin suksilla, vaikka olisin tänä talvena halunnut opetella laudalla laskemista - ehkä seuraavana talvena sitten. Laskettelu oli kuitenkin todella hauskaa, vaikka sää vaihteli kamalasta räntäsateesta aurinkoiseen. Kävimme hiihtokeskuksen ravintolassa syömässä. Minä tilasin paholaisen kanaa, joka sisälti keitettyjä kasviksia, maalaisranskalaisia, kanaa, sekä tulista kastiketta. Ruoka oli todella hyvää, ja olin ihan ähky täynnä aterian lopetettuamme. Illalla me kaikki olimme todella väsyneitä. Seuraavana yönä nukuin todella hyvin!

Onni ja kaunis iltataivas

Torstaina oli viikon ainoa lajitreeni🏐 Olin energiaa täynnä, joten treeneissä meni tavallista paremmin ja onnistumisia oli enemmän kuin arkena. Treeneistä käteen jäi mahtavan fiiliksen lisäksi myös muutama todella kipeä mustelma, joka kertoo todellisesta yrittämisestä. Torstai oli viikon ainoa kiireinen päivä, jolloin piti hoitaa eri asioita. Heräsin yhdeltä (hups), jonka jälkeen tein aamupalaa ja valmistuin lähtemään treeneihin muutaman tunnin päästä. Äiti kuitenkin soitti, että minulla olisi kampaaja-aika kolmelta. Kiirehän siinä sitten tuli, kun piti pyöräillä keskustaan ja hakea pyörä vielä eri osoitteesta. Pakkasin mukaan treenikamat sekä kirjastokirjat ja lähdin pyöräilemään kohti kampaajaa. Kampaajalla hiukseni pestiin, sekä latvat tasoitettiin - ei siis mitään suurta muutosta. Kampaajan jälkeen menin kirjastoon hakemaan lainakirjat ja palauttamaan luetut kirjat. Ennen treenejä kävin vielä kaupassa ostamassa eväitä, sekä juomassa kaakaon Espresso Housessa. Treenien jälkeen pyöräilin Lidlin kautta kotiin. Halusin yllättää perheeni, joten ostin heille paistopisteeltä tuoretta leipää, donitsit ja suklaakeksit. Toivottavasti he ilahtuivat💝

Loppuviikko menikin sitten taas vain kotoillessa. Perjantaina ja lauantaina näin muutamaa hyvää ystävääni. Kävin molempien kanssa kävelylenkillä, joten pääsimme pitkästä aikaa juttelemaan kunnolla, koska emme olleet lähiviikkoina juuri ollenkaan nähneet. Netflixiä tuli loman aikana katsottua, joten jaan teille nyt hyvän sarjasuosituksen. ´Insatiable´, draamasarjasarja, kaksi kautta. "Teini innostuu kauneuskilpailuista kostaakseen kiusaajilleen. Häntä auttaa väheksytty valmentaja, joka pian huomaa haukanneensa liian suuren palasen" Sarja kertoo siis tytöstä, joka oli ennen lihava, mutta laihtui, koska sai kodittomalta mieheltä turpaan, eikä hän siksi voinut syödä. Pattyn rikosta oikeudessa edustaa väheksytty kauneuskisavalmentaja, joka näkee Pattyssä mahdollisuuden. He alkavat yhdessä kilpailla kauneuskilpailuissa, mutta sarjaan mahtuu myös paljon muuta: tappoja, sekalaisia ihmissuhteita, sekä syömishäiriö. 

Minä ja Sisu syömässä kanakeittoa

Toivotan itselleni ja sinulle jaksamista, sekä aurinkoa tuomaan iloa lähenevään kevääseen!

Milla💕




Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kana-makaronisalaatti

Kesä 2020!

Täydellinen dalgona-kahvi