Kasvispizza
Pohja:
• 1,25dl vettä
• 0,5 pussia kuivahiivaa
• ripaus suolaa
• 2,5dl jauhoja
• 1rkl öljyä
1. Lämmitä vesi kulhossa kädenlämpöiseksi
2. Lisää kuivahiiva ja suola, sekoita hyvin
3. Lisää jauhot ja öljy, vaivaa kädellä useampi minuutti
4. Kohota taikinaa 15 minuuttia lämpimässä paikassa liinan alla
5. Kun taikina on valmis, kauli se pyöreäksi jauhoja käyttäen
6. Siirrä pyöreä taikina pellille ja täytä
7. Paista uunin keskitasolla 250˚ noin 10 minuuttia
Tein myös muutaman pikkupizzan Danerollesin valmiilla Mini Pizza taikinalla! Taikina oli tosi helppokäyttöistä ja maistuikin hyvältä. Suosittelen, jos haluaa päästä helpolla!
Täyte:
• Tomaattipyrettä tai ketsuppia taikinän päälle
• Punasipulia
• Valkosipulia
• Jalapenoa
• Paprikaa
• Kirsikkatomaatteja
• Fetaa
• Juustoraastetta
• Oreganoa tms
ps. kirjoitin tämän tekstin jo marraskuussa, mutta unohdin julkaista sen😂 No, parempi myöhään kun ei milloinkaan!!
Pizzan tuoksuisia päiviä!
Milla💕
Kommentit
Lähetä kommentti