Kevään fiiliksiä


Moi! Mun piti kirjoittaa tämä jo muutama viikko aikaisemmin, mutta sitten maahan satoi lunta ja tuli pakkasta (TOUKOKUUSSA?!!)... Meni hieman fiilikset keväästä ja lämpimistä ilmoista😔 Silloin kun oli lämmin, nautin ilmasta ja keräsin kivoja asioita ylös. Nyt olen vain ollut sisällä vilttiin kääriytyneenä ja ulkoillut toppatakilla tai sadetakilla! Eli varmaan ihan hyvä fiilistellä kevättä ja tulevaa kesää😄

Lämpö  Niinkin simppeli asia, mutta RAKASTAN sitä, kun on lämmin, eikä tarvitse takkia yms. ulkona. Äitienpäivänä tarkenin hameella ja farkkutakilla, love it!

Auringossa istuskelu   Kun oli vielä etäkoulua, tykkäsin opiskella ulkona ja istua pitkästä aikaa auringossa. Vielä parempaa on ottaa kirja ja viltti mukaan ja kääriytyä puutarhakeinuun lukemaan!

Juoksulenkit   Rakastin juoksemista jo ennen lämpimiä ilmoja, mutta etenkin nyt on ihanaa mennä juoksemaan pururadalle. Tykkään ottaa Sisun (meidän koira) mukaan ja juosta rauhallisempaa tahtia. Koska nyt ei ole vielä liian kuuma, juokseminen on ihanan virkistävää. Tässä linkki postaukseen, jossa kerron vinkkejä vapaa-ajan juoksuharrastukseen.

Aurinkorasva   Vaikken pala melkein koskaan, aurinkorasva on silti tärkeää. Koska oleskelen paljon ulkona, olen alkanut käyttää aurinkorasvaa heti lämpimämmillä ilmoilla. Käytän hiuksiinkin auringolta suojaavaa suihketta.

Pihan uudistaminen   Vaikken tehnyt paljoa, oli ihanaa haravoida, lannoittaa, kitkeä ja putsata pihaa viime syksyn lehdistä ja muista sotkuista. Pihasta tuli heti erinäköinen, kun levitin pensaiden alle uudet kuorikatteet ja kitkin kuolleet kukat ja köynökset pois kukkapenkistä.

Pidemmät päivät   On ihanaa, että kun herää, voi herätä auringon valossa. Syksyllä oli kamalan raskasta lähteä ja tulla koulusta kun katuvalot paloivat. Nyt onneksi voi nauttia auringon valosta nukkumaan menoon asti, tai lähteä ulos vähän myöhemminkin ilman taskulamppua.

Beach volley   Koska nyt ei ole ollut treenejä ikuisuuteen, treenikuume on kasvanut todella kovaksi. On ollut ihanaa nähdä joukkuekavereita pitkästä aikaa, ja saada pelata lentopalloa muutakin kuin seinää vastaan🏐

Kunnon kevään merkit   Linnut, kukat, perhoset, kimalaiset, leppäkertut, silmut, vihreä väri!! Kevät on sitten ihana vuodenaika😍



Tsemppiä teille kaikille! Ja toivotaan, että ilmat lämpenevät taas ennen kesää☀️🌺🍦
Milla💕

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kana-makaronisalaatti

Kesä 2020!

Täydellinen dalgona-kahvi